Yapay Kaya nasıl yapılır?

Sebal Yapay Kaya Şelale
Yapay kayada doğal ve yapay malzemeler kullanılır. Sağlam olması, yıllar içinde bozulmaması gerekir. Sebal Şelale, yapay kaya için özel malzeme kullanır.



Sebal Şelalenin yapay kaya özellikleri:

Sıcak, soğuk, don, yağmur, kar güneşten etkilenmez.

Renklerini korur.

Işıklandırma ve elektrik aksamı özel güvenliklidir.

Elektrik çarpma riski yoktur.

On yıllarca dayanır.

Çak nadir arıza bildirimi alırız.



Sebal Şelale Profesyonel Yapay Kaya © tarifi :

Yapay kaya imalatında ağırlıklı olarak Q8'lik demir ve 6'lık çelik hasır kullanılmaktadır. Q8'lik demir ve çelik hasırla kaya şekilleri bükme ve kaynak yoluyla verilmektedir. Önceden hazırlanan bu kayalar projeye uygun şekilde uygulama alanına monta edilmektedir. Bu yolla istenilen şelale ve havuz şekli ortaya çıkarılmaktadır. Çıkan bu şelale ve havuza uygun olarak elektrik ve pompa hatları çekilmektedir.

Daha sonra elde edilen şelale ve havuz dizaynının üzerine rabis teli giydirilerek sıva aşamasına getirilir. Bu sistem el ile dört kat sıva yapılarak 10 cm kalınlığında beton zemin elde edilir.

İkinci kat sıvanın üzerine yalıtım yapılır. Dördüncü katın üzerine ise özel yöntemler ile kesim ve traşlama yapılarak kaya doku ve görüntüsü oluşturulur. Oluşturulan bu doku üzerine önceden hazırlanan astar boya atılır. Astar boyanın üzerine ise son kat özel boyası atılıp eskitme yöntemi ile doğal kaya rengi elde edilir.

Pompa, spot, kumanda panosu monte edilerek sistem çalışmaya hazır hale getirilir. Uygulamalarımız park, bahçe, site, teras, avm, iş yeri ve iç mekânlarda uygulanmaktadır.

Sebal Şelale olarak, firmamıza özel Profesyonel Yapay Kaya © yapmaktayız.

Şeref Baltacı
Sebal Yapay Kaya Şelale

Sebal Şelale: Sebal Şelale firması olarak Türkiye'nin her yerinde çalışırız. Lütfen bizi arayın. İletişim.
© Copyright 2023 Sebal Şelale - Her Hakkı Saklıdır - Sebal Şelale